fbpx

Fordonsreklam

Fordonsreklam
Rullande reklam för ert företag

Använd era fordon för att marknadsföra ert företag

Varje företag har konkurrens och att ligga steget före kan betyda skillnaden mellan framgång eller överlevnad. Varför inte använda dina företagsfordon som reklampelare. Dina företagsbilar rör sig i de områden dina kunder bor eller uppehåller sig, så varför inte göra dem en reklam skylt på hjul. Att vara synlig i ditt målområde kan öka ditt företags medvetenhet och exponering. Att med hjälp av vinyl bokstäver och dekaler (grafik) är inte bara prisvärd annonsering, det är praktiskt. Med din nya reklam från IX Skylt så marknadsför du ditt företag effektivt och professionellt. Vi erbjuder en mängd olika alternativ att designa och anpassa din reklam. Du kan helt designa din egen, skräddarsy en mall, eller ta hjälp av oss för att designa det åt dig.

MAXIMAL EXPONERING

Maximal exponering & Varumärkesigenkänning: Det bästa sättet för ditt företag eller varumärke att ses och erkännas.
Vårt maximala exponeringspaket garanterar att ditt budskap kommuniceras effektivt och professionellt.

MEDIUM EXPONERING

Medium exponering Är det mest populära varumärkespaket. Detta är ett stort värde och är kostnadseffektivt reklampaket för den som i behov av fordonsreklam.

LÅG EXPONERING

Låg exponering Perfekt för en lite midre eller begränsad budget. Detta alternativ kommunicerar ditt meddelande & varumärke med minsta möjliga investering.

Grafisk Design

Självklart kan vi vara behjälpliga med allt eller bara delar. Har du frågor så tveka inte ta kontakt med oss för tips & råd.

Färger

Vi erbjuder förmodligen fler färger för fordonstyp och grafik än någon där ute på webben! Du kan nu välja mellan vilken färg under solen du vill när du utformar din nya fordonsreklam. Du kan även välja en reflekterande färg. PMS Color Match finns tillgänglig på de flesta material.

Storlekar

Medan de flesta printföretagen sätter gränser för vilken storlek ditt fordonsreklam och grafik kan vara, skriver vi ut dem i alla storlekar. Vi rekommenderar dock inte vinylgrafik (logotyper) och bokstäver under 3 cm. Bokstäver eller logotyper/grafik i den storleken är svåra för dina kunder att se. Plus, så är det lättare för vinylen att gå sönder vid montering. De mest populära storlekarna som finns tillgängliga för anpassade fordonsbokstäver och grafik är följande: 15 x 30 cm 25 x 30 cm 30 x 46 cm 46 x 61 cm 46 x 99 cm 61 x 76 cm 61 x 91 cm 122 x 244 cm   Form Vi skräddarsyr fler former & fonter för fordonsreklam än något annat printföretag! Insjön X kommer att tillverka din fordonsreklam, bokstäver & logotyper/grafik till just ert utseende & form.

Montering DIY

Montering av vinyl bokstäver eller logotyper/grafik är enkelt! Att montera dina egna fordonsreklam är enkelt och kostnadseffektivt med vår gör-det-själv-sats. Du kommer att uppnå ett professionellt resultat utan att behöva betala extra för professionell hjälp. Vem som helst kan göra det, och vi skickar med våra instruktionsguider för att hjälpa dig på vägen. Om du mot förmodan skulle vilja ha monteringshjälp så erbjuder vi det på ett flertal platser runt om i Sverige. Tveka inte fråga våra experter om hjälp och råd. Eller boka in din montering.

Garanti

Vill du spara pengar, men orolig att du kommer ta dig vatten huvudet?   Om du aldrig har monterat fordonsreklam kan processen verka ganska skrämmande först. Du vill inte "förstöra" eller få bokstäverna sneda. Eller ännu värre, montera det så illa att du måste köpa en till uppsättning och börja om igen.   Men vi gör denna process lätt. Alla vinylbokstäver och grafik som du får från Insjön X kommer att vara uppdelade i mindre delar och redo att applicera. Dessutom får du ett applikationspaket, steg för steg-instruktioner, och får tillgång till vår expert hjälp via telefon om det skulle bli riktigt svårt!   Om du fortfarande är orolig för att montera din fordonsreklam erbjuder vi en reservplan. För ett tillägg om endast 25% av din totala kostnad, erbjuder vi vår Goof Proof granti. Goof Proof låter dig få upp till 50% av din order skickad till dig utan kostnad, och vi betalar dessutom frakten! Det enda du behöver göra är att skicka oss bildbevis på att de delar du beställer extra faktiskt är trasiga!